Khamis, Oktober 23, 2008

SLOT TESTIMONI SAYA

HAMPIR 2 BULAN LALU SAYA DIKEJUTKAN BERITA ADIK PEREMPUAN SAYA BERUMUR 4O TAHUN DISAHKAN MENGHIDAP KANSER RAHIM DAN PERLU MENJALANI RAWATAN KIMO.. SELAMA INI SAYA BANYAK MENGESYORKAN HERBA HPA KEPADA ORANG LAIN TETAPI BUKAN ADIK KANDUNG SENDIRI.. DIA BEGITU TRAUMA MENGHADAPI UJIAN INI. DEMI MEMBANTU SAUDARA YANG DIKASIHI SAYA PULANG KE KEDAH MENZIARAHINYA DAN SETERUSNYA CUBA MENGGUNAKAN PENGALAMAN SEDIA ADA UNTUK MEMBANTU. TERLEBIH DAHULU SAYA PULIHKAN DAHULU SEMANGAT DAN KEKUATAN ROHANINYA. SAYA BERI KEYAKINAN BAHAWA INSYA ALLAH SETIAP PENYAKIT ADA PENAWARNYA. SETIAP INSAN YANG HIDUP SEMUA AKAN PULANG KEPADA-NYA CEPAT ATAU LAMBAT. HERBA YANG SAYA SYORKAN SHARK C., FISALIN B, HERBA SENGUGUT, OMEGA SG, SIRIH HUTAN DAN KAPSUL MAHKOTA DEWA. MAKANAN YANG PERLU DIPANTANG - AYAM DAGING, MAKANAN DALAM TIN, LEMAK DAGING, SARDIN, IKAN ISI HITAM DAN KURANGKAN MAKANAN BRMINYAK... RUPANYA BUKAN MUDAH UNTUK BERI KEYAKINAN TERUTAMA KPD DARAH DAGING SENDIRI... NAMUN ALHAMDULILLAH ADIK SAYA AKUR DAN MENGAMALKAN HERBA DISYORKAN DENGAN PENUH DISIPLIN.

SAAT YANG PALING DISYUKURI APABILA AKHIRNYA SATU PANGGILAN TELEFON DARIPADANYA DENGAN CERIA MEMBERITAHU UJIAN TERKINI DI HOSPITAL MENGESAHKAN BELIAU TELAH BEBAS DARI SEL PEMBUNUH KANSER... GEMPUR PERUBATAN JAWI!!!

2 ulasan:

  1. subhanallah. kanser adalah makhluk alah jua. kalau kita ikhlas, insya allah, allah memuadahakn penyembuhannya. kita sebarkan berita baik ini

    BalasPadam
  2. cikgu bagaimana nak tahu makanan-2 yang perlu dipantang ??,

    BalasPadam